Uitje Blerick - dwddeurne.nl/

Dartclub Wikkers Deurne
Ga naar de inhoud

Uitje Blerick

Uitjes met De Wikkers > 2018
De organisatie Blind Date Darts wil meer aandacht schenken aan oogaandoeningen. Door middel van het toernooi wordt bewustzijn gecreëerd en hebben deelnemers een leuke avond. In november 2016 was de vorige editie. Op 4 november 2017 gaat alweer de derde editie van het Blind Date Dart Koppel Toernooi van start....

Ja, je leest het goed; Blind Date Dart, dit is geen poging om jullie aan een nieuwe liefde te helpen, maar tijdens dit Blind Date Dart Koppel Toernooi zullen blinden/slechtzienden gekoppeld worden aan goedzienden.

Dit is dus dubbel de fun; de goedziende partner kan van dicht bij ervaren hoe het is als je slechtziend of blind bent, terwijl de slechtziende of blinde partner juist kan ervaren hoe het is om deel te nemen aan een regulier evenement.

Daarnaast willen wij het gevoel van het erbij horen, gewoon mee kunnen doen, het winnen, het verliezen, de blijdschap, het positief blijven en vooral het doorzettingsvermogen ook aan alle deelnemers van dit toernooi overdragen. Samen darten, ongeacht je wel of niet kunt zien.

Ons doel is om een leuk en gezellig evenement neer te zetten voor de darter, niet-darter, goedzienden, slechtzienden en hiermee meer aandacht te creëren voor erfelijke oogaandoeningen en de onderzoeken hiernaar. De opbrengsten van deze sportieve dag komen volledig ten gunste van het Oogfonds. Na afloop van het toernooi sluiten we de dag af met, hoe kan het ook anders, een feestavond georganiseerd voor alle deelnemers.

Hoe komt deze dag eruit te zien:

12:00-13:00u welkom en registratie darters/bekendmaking koppels
13:00-18:00u Start toernooi
18.00-19.00u Finale en prijsuitreiking
19:00-23:00u Feestavond en afsluiting
[Tijden onder voorbehoud]

Er is maar plaats voor 64 koppels dus schrijf je snel in! Inschrijfkosten €5,00, aanmelden kan via janine@pa-dynamics.nl en je krijgt dan het inschrijfformulier toegestuurd. Dit evenement is afhankelijk van sponsoren en/of donaties, Ben jij of ken jij die enthousiaste sponsor/donateur, mail dan naar Janine@pa-dynamics.nl.
Gerard heeft dit jaar gewonnen met pedro.
Petro nu 2 jaar op een rij
Welkom: Dartclub Wikkers Deurne
Terug naar de inhoud